Upcycled skindtaske sort

, ,

Upcycled skind

Højde 39 cm, bredde 41 cm, hanke 69 cm

Brand: Design Agger

DKK 450,00

Ikke på lager

Upcycled skindtaske sort

Upcycled skindtaske sort er upcycled. Den er fremstillet af en sort skindjakke på Design Aggers egen systue i Thy.

Et superflot og enkelt design som du kan bruge til det meste. Tasken har en god og rummelig størrelse, så uanset om du skal på indkøb eller i strikkeklub, kan du have en masse med. Ellers er der også plads til en bærbar computer eller ringbind, bøger og lign.

Design Agger har en fysisk butik i Agger, hvor vi sælger brugskunst, malerier, lokale delikatesser, smykker m.m. Derudover sælger vi af vores egen bæredygtige produktion af upcycled tøj og tasker. De fleste af disse produkter er fremstillet af duge, tøj og sengetøj, som er indkøbt i de lokale genbrugsforretninger, hvor overskuddet går til velgørende formål. Se evt. noget af vores upcycled tøj her.

I Design Aggers egen produktion går der intet tekstil til spilde. De lidt større rester bruger vi til at sy scrunchies af eller knytte tæpper af. Og de mindste fraklip, som man ikke kan bruge til andet, bliver sendt videre i recirkulation.

Design Agger mission er at fremstille enkle, tidløs designs på en bæredygtig måde. Vores brand er et slow fashion brand, og vi ønsker ikke at masseproducere. En ansvarlig anvendelse af eksisterende materialer sætter derfor sit præg på hele vores virksomhed.