Upcycled skindtaske brun

, ,

Upcycled ruskind og tekstil

højde 35 cm, bredde 41 cm, hanke 75 cm

Brand: Design Agger

DKK 390,00

Ikke på lager

Upcycled skindtaske brun

Upcycled skindtaske brun er fremstillet af ruskind og genbrugstekstil. En god og rummelig taske, som du kan bruge til din bærbare computer, bøger, mapper, indkøb, strikketøj og meget andet. Tasken har lange hanke, så du også kan bære den over skulderen.

Vores egen bæredygtige produktion ligger i Agger i Thy. Her fremstiller vi bl.a. tasker, T-shirts samt bluser og kimonoer af hør og genbrugstekstil. Ved at følge linket her, kommer du ind til siden med T-shirts og bluser

Design Aggers mission er at fremstille og sælge bæredygtige og langtidsholdbare produkter. At arbejde med genbrugsmaterialer er en del af vores DNA, og da vi oftest køber materialerne i genbrugsbutikker, går overskuddet til velgørende arbejde. Der er altid en begrænset mængde at arbejde med, når man fremstiller tøj og tasker af genbrug, men det betyder til gengæld, at de færdige produkter er mere unikke.

Design Agger har foruden denne webshop også en fysisk butik, som ligger i Agger ca. 100 fra det brusende vesterhav. I butikken sælger vi brugskunst og kunsthåndværk. Vi har også en del tøj og smykker samt elastikker og andet pynt til håret. Malerier, fotos, grafik samt kort af enhver art er også at finde i butikken. Find vores aktuelle åbningstider på siden OM eller på fb.