Upcycled kashmir

, ,

Af kashmir og skind; foret

Udvendig lomme

Højde: 36 cm — bredde: 38 cm — hanke 67 cm

Brand: Tordenvand

DKK 300,00

Ikke på lager

Upcycled kashmir

Upcycled kashmir er en skøn taske i lækre materialer: hanke og den øverste del er fremstillet af kashmir fra en herrefrakke i en god og kraftig kvalitet. Bunden af tasken er lavet af det blødeste skind. Tasken er desuden foret med flot ternet lærred.

Hos Design Agger har vi en passion for at fremstille bæredygtige produkter. Vi arbejder derfor ofte med materialer fra genbrug, som vi upcycler til fx zero waste kimonoer, kjoler, tasker m.m. Se fx i kategorien tøj. For at bidrage til et lavt Co2 stræber vi efter at have en ansvarlig udnyttelse af eksisterende materialer. Vi udnytter derfor alle rester i forbindelse med produktionen: – de lidt større stykker syer vi til scrunchies eller knytter tæpper af, mens de mindste fraklip bliver recirkuleret, opkradset og vævet eller strikket til nye tekstiler.

Vores fysiske butik ligger i den lille fiskerby Agger i det sydlige Thy, – og kun ca. 100 m fra det brusende vesterhav. Vi har desuden egen systue i Thy, og det er her produktionen af Design Aggers tøj foregår. En stigende del af de materialer, vi bruger, køber vi i genbrugsbutikker, hvis overskud går til velgørende formål. Ved at købe tasker og tøj hos Design Agger, er du derfor også med til at støtte både en lille lokal virksomhed samt fattige eller trængte familier.