Taske i genbrugstekstil

, ,

Indkøbstaske i 2 lags blødt stof

Udvendig: grå med blomster, bund og hanke af kraftigere tekstil i mørk grå

Indvendig: grå med blomster

Bredde: 42 cm — højde: 49 cm — hanke: 50 cm

DKK 250,00

1 på lager

Taske i genbrugstekstil

Taske i genbrugstekstil – Med en lækker taske i blødt bomuld behøver du aldrig mere købe indkøbsposer af plastik. Denne indkøbstaske er syet af genbrugstekstil, – 2 lags blødt bomuld. Den kan nemt foldes og tages med i håndtasken, så er du altid klar til et impulskøb på vejen hjem. Den har en god holdbarhed og revner ikke, når fx pålægsbakker med skarpe kanter bæres i den. Tasken er fremstillet på egen systue i Thy og er helt unik.

Design Agger fremstiller selv både tøj og tasker på sin egen systue i Agger lige uden for Nationalpark Thy. Navnet Tordenvand stammer fra et område af nationalparken, som hedder Tordenvandsbakker. Tordenvand ejes af Design Agger og var det navn, som virksomheden oprindelig startede op under.

I dag har Design Agger både webshop og en fysisk butik i Agger ved Vestervig i Thy. Ud over vores egen bæredygtige produktion af tøj og tasker af upcycled skjorter, duge, sengetøj og lign., har vi også varer i kommission. Det er fine varer, som oftest er håndlavet kram fra andre iværksættere. Butikken har også en del lokalproducerede delikatesser af råvarer fra området i og omkring nationalparken. Fairtrade produkter, brugskunst, smykker, malerier, keramik m.m. er også med til at give vores lille butik sit helt eget udtryk.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart