T-shirt Love – sort

, ,

92 % GOTS certificeret økologisk bomuld

8 % elastan

Brand: Design Agger

kr. 400,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

T-shirt Love – sort

T-shirt Love – sort er endnu en T-shirt fra Design Agger med en rammende tekst. I Thy er vestenvinden fra havet en præmis, der er næsten konstant. Og selvfølgelig kommer man ikke uden om den, når man taler om “den store kærlighed” 🙂 Thybomål bliver i stor udstrækning ikke længere brugt af den unge generation. Vi håber, at disse tekster kan være med til at bevare dialekten lidt længere.

I Design Agger designer vi ikke bare tøjet, – vi klipper og syer det også på vores egen systue i Thy. Det er nok så “Made in Denmark” som det kan blive, når vi taler om fremstilling af T-shirts 🙂 Vores mission er bl.a. at fremstille tøj i en god og holdbar kvalitet og på en bæredygtig måde. Vi arbejder også meget med tekstil fra genbrug og ud fra princippet om zero waste.

T-shirten med “All you need is love” refererer også til et kort med samme tekst. Den og flere andre kort og plakater i forskellige størrelser hylder det lokale sprog thybomål.

Den sorte T-shirt er fremstillet i en lækker jersey kvalitet af 92 % GOTS certificeret økologisk bomuld og 8 % elastan. Blusen tåler at blive vasket i maskine ved 40 grader. Du kan evt. stryge den, men trykket må kun stryges fra bagsiden.

Størrelsesguide i cm
Str. XS S M L XL 2XL
Brystvidde 81 89 97 104 108 112
Hoftevidde 88 97 105 113 116 120
Længde 64 65 65,5 66 67 67,5

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart