Spænder lilla

,

6,5 – 7 cm i længde

Brand: By Stær

DKK 48,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Spænder lilla

Spænder lilla er flotte spænder i flere forskellige styles og farvespil. Brug dem til at pifte dit outfit op med friske farver. Spænderne er udstyret med en kraftig klips – en såkaldt alligator-clips. Den er i stand til at holde håret på plads, og selv det tykkeste hår kan den håndtere.

Her på siden finder du også flere andre spænder i flotte farver, som du kan bruge året rundt. De er alle i samme gode kvalitet, så du kan holde styr på håret, også selv om det blæser lidt. Her er ligeledes hårelastikker i skønne mix af farver eller i blødt og lækkert velour. Elastikkerne er i en supergod kvalitet, som kan holde håret på plads. Og tager du dem af, kan de også sagtens pynte på håndleddet. Her kan du se de fine farver i velour.

I vores butik på Vesterhavsvej 5 i Agger sælger vi også scrunchies. De er fremstillet af genbrugsmaterialer og rester fra vores øvrige produktion af upcycled bæredygtigt tøj.

Design Agger har en stor passion for at genbruge og tilbyde vores kunder et alternativ til det øvrige tøjmarked, og vi ønsker derfor heller ikke at masseproducere. Brandet Design Agger er et slow fashion brand, hvor vi på vores egen systue i Thy skaber tøj med omtanke for mennesker og natur.