Rom med havtorn

,

40%

Brand: Thya

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Rom med havtorn

Rom med havtorn er en særdeles god rom. Denne eksotiske rom er lavet af Nordisk Brænderi, som har blandet rom fra Den Dominikanske Republik med en skøn rom fra Barbados. Blanding har lagret på bourbon fade af American white oak i mellem 5 og 8 år. Rommen er til sidst smagt til med råsyltede havtorn. De håndplukkede havtorn fra Thy giver rommen et ekstra twist, som hæver den langt over normalen.

Nyd denne premium rom ren og ved stuetemperatur. Rom med havtorn er god, når du vil servere en lille drink til kaffen. Eller brug den som en appetitvækker, når du har inviteret venner eller familie til en hyggelig stund. Den er velegnet både til den hyggelige vinteraften i stuen ved stearinlysets skær. Men den er ligeså god ude på terrassen i gode venners lag, mens solen går ned. Denne populære rom fra THYA fås i 2 forskellige størrelser. Det er den perfekte gave til værten eller værtinden eller som en del af en gavekurv til enhver festlig lejlighed.

Hos Design Agger sætter vi stor pris på at have varer, der er lokalt fremstillede. Størstedelen af de madvarer, vi sælger, er producerede i Thy eller nærmeste omegn. Det er ofte fra iværksættere eller mindre virksomheder, som er familiedrevet.