Økologisk te

, ,

Komposterbar emballage

Brand: Min yndlingste

kr. 30,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Økologisk te

Økologisk te fra “Min yndlingste” er Kirsten Kronborgs “Award winning gourmet tea brand”. Supergode teblandinger med noget for enhver smag. Ingen tilsatte smagsforstærkninger – kun den originale smag fra de forskellige urter og planter. Emballagen er desuden komposterbar. Valgmulighederne er disse:

Turkis blanding: er den med lakridsrod, pebermynte, lemongræs og ingefær. Det anbefales, at lade teen trække i 5 – 10 minutter. Lader du den trække længere bliver den ikke besk, så den er meget velegnet til brug i stempelkander. Teen kan nydes varm, eller du kan lade den stå og drikke den kold

Grøn blanding: en skøn urtete med økologiske urter fra lakrids, fennikel og perbermynte. Drik den varm eller kold. Teen bliver ikke besk, hvis den trækker længe, og den smager lige så godt kold som den gør i varm tilstand.

Gul blanding: en urtete med lemongræs, hjertenfryd og tillagt gurkemejens skarphed. Oveni får du også havtorn, som er kendt for sine mange c-vitaminer. Den gule blanding er en te, som meget nemt går hen og bliver din yndlingste. Lad den trække 5 – 10 minutter og nyd en skøn kop varm te. Eller lad den trække længere og drik den kold, – den smager stadig godt og bliver ikke besk.

Orange blanding: en teblanding med 11 forskellige urter: citronelle, pebermynte, brændenælde, lakridsrod, kamille, romersk kamille, løvetand, hjertensfryd, padderokke, anis og fennikel. Teen er økologisk, og der er ikke tilsat aromastoffer. Nyd teen varm, eller lad den stå til den er kold. Den smager stadig rigtig godt og bliver ikke besk.

Lyserød blanding: er den med lemongræs, rødkløver, ingefær, hjertensfryd og anis. En dejlig te med rødkløverens sødme.

Blå blanding:  med kamille, hjertensfryd, pebermynte, lemongræs og brændenælde, – den allerbedste te for dig, som elsker kamillete.

Grå blanding: med ingredienserne: lakridsrod, kinesisk grøn te, lemongræs og pebermynte. Disse giver en perfekt oplevelse til dig, der bedst synes om grøn te. Lad den trække i min. 5 – 10 minutter, – og nyd den varm eller kold.

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Adding to cart

  Notesbog

  kr. 65,00kr. 75,00
 • Adding to cart

  Bakke af birkefiner

  kr. 190,00kr. 240,00
 • Adding to cart

  Viskestykke

  kr. 95,00