Milde hænder

, , , ,

Til beskyttelse og pleje af dine hænder

Økologisk og fremstillet i Danmark

Brand: Sæbeværkstedet

DKK 160,00

Ikke på lager

Milde hænder

Milde hænder består af 2 skønne produkter, som er fremstillet af de bedste ingredienser.

Håndbalsam

Cremen er fremstillet af økologisk sheasmør og bivoks, som begge har en plejende og beskyttende virkning. De er sammen med en økologisk jomfruolivenolie med til at give dig bløde hænder, som ikke så nemt revner og danner sprækker. Også økologisk morgenfrue er tilsat håndbalsamen. Morgenfrue udmærker sig ved at virke beroligende og helende på huden, ligesom også æteriske olier af rosmarin og citron er tilsat på grund af deres gode egenskaber. Cremen er certificeret økologisk af Ecocert.

Sheasmørret stammer fra Burkina Faso. Her er det kvinderne i et cooperativ, som indsamler og forarbejder sheanødderne fra Karité træet. Dette arbejde er med til at sikre kvinderne og deres familier et indtægtsgrundlag. Du kan læse mere om sheasmørrets gode egenskaber her på Sæbevækstedet hjemmeside

Morgenfrue sæbe

Også sæben fra dette sæt indeholder de gode olier fra morgenfrue. Sæben er ikke tilsat parfume og har derfor blot en svag og naturlig duft af mild sæbe og blomster. Den er mild mod hænderne, som ikke så let bliver tørre ved brug. I Karlslunde på Sjælland ligger Sæbeværkstedet, hvor denne sæbe bliver fremstillet ved håndkraft.