Mandinka

,

Koldpresset

olie til ansigt, krop og hår

50 ml i sprayflaske

Brand: Mandinka Natural Products

kr. 149,00kr. 215,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Mandinka

Mandinka hudplejeolie er ren, bæredygtig og vild. Olien er koldpresset og uraffineret, så alle næringsstoffer og vitaminer er intakte. Olien er fyldt med antioxidanter, den er antiinflammatorisk og god at bruge til solskoldet hud. Produktet er helt uden tilsætningsstoffer, og du kan bruge den uden at frygte at skade dit helbred med syntetiske kemikalier, hormonforstyrrende stoffer eller parfume.

Begge olier kan anvendes både til ansigt, krop og hår, – og er meget drøj.

Moringaolien har 70 % indhold af oliesyre. Den forbedrer hudens struktur og reducerer rynker og fine linjer. Olien har en dokumenteret positiv virkning på hudforyngelse og er god til at stabilisere kollagen i huden, og den er antiinflammatorisk.  Den hjælper desuden mod akne, sorte porer, skrammer og insektbid. Med sit høje indhold af oliesyre tilfører den huden vigtige næringsstoffer og hjælper huden med at bevare sine naturlige fugtbalance.

Baobabolien  har 30 – 40 % indhold af oliesyre og er god til ar og strækmærker samt til tør hud, skæl og psoriasis. Den er også i stand til at tilføre fugt til tørre og solskadede hårspidser. Dens PH-værdi ligger på 4,3, hvilket er tæt på hudens egen. Dette gør den meget velegnet til at bidrage til hudens naturlige fugtbalance.

Olierne bliver producerede på Dorte og Finns egen farm i Gambia. Her bruger de bæredygtige, lokale råvarer i produktionen, og de har også plantet moringatræer på deres egen jord. Deres produktion betyder beskæftigelse til lokalbefolkningen, også i regntiden hvor der ikke er mange turister.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart
  • Adding to cart
  • Adding to cart