Kurv af græs

,

Håndlavet af naturmaterialer

størrelserne er cirka-mål

Lille: bund 30 x 19 cm, højde 25  cm

Mellem: bund 38 x 20 cm, højde 29  cm

Brand: Madam Græskar

DKK 170,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Kurv af græs

Kurv af græs er en gruppe af meget smukke kurve, som kan bruges til et utal af ting. Kurvene er fremstillet af græs og andre naturmaterialer. De er håndlavede og derfor alle lidt forskellige fra hinanden, og de varierer en smule i størrelser og farver. Kurvene har en stabil form, og hjørnerne er forstærkede med læder. Hankene er desuden syede af læder, som gør dem bløde og behagelige at bære i. Kurvene har et tyndt stykke bomuld indeni i en passende farve, som du kan snøre sammen som en slag låg, hvis du har brug for det.

Vi har denne type kurv i 2 størrelser. Målene er cirka-mål, da der altid vil være mindre variationer med håndlavede varer.

Fra det lille danske firma Madam Græskar får vi disse meget smukke og brugbare kurve. Sophie og Karen har, efter at have været bosat på Madagaskar i flere år, startet virksomheden, som de ejer i fællesskab. Selvom de nu begge er bosat i Jylland, har de stadig hands-on med alle de varer, de henter hjem fra Madagaskar. De lokale væver typisk kurvene hjemme i gården eller på små familiedrevne virksomheder. Produktionen af disse kurve er med til at skabe beskæftigelse og give et livsgrundlag for familier på Madagaskar.