Julekalender

, ,

med små pakker gourmetvingummi til hver dag op til jul

tal på skuffer er også skrevet med blindskrift

– fri for laktose, gelatine og gluten

– fri for kunstige smage og farvestoffer

Brand: Wally & Whiz

kr. 200,00

4 på lager

Kategorier: , , Tags: , ,

Julekalender

Julekalender fra Wally & Whiz med masser af gode og nye smage, – nogle er helt unikke, mens andre er fra det normale sortiment af gode smagssammensætninger.  De 24 små skuffer indeholder hver sin flowpack med ca. 11 g lækker gourmetvingummi, og der er tilmed én ekstra med en overraskelse i. Hver skuffe er smukt dekoreret med et julemotiv og dato skrevet med guldskrift. Tallene er desuden præget med blindskrift, så det er enkelt for alle at finde den skuffe, der må åbnes den pågældende dag.

Julekalenderen er superflot i sit eget tidløse og stilfulde design. Den er fin og præsentabel at have stående fremme. Gem den også til jul næste år, så kan du købe en refill-æske med nye smage og dermed genbruge kalenderen år efter år. Eller brug den til at opbevare småting i som fx hårelastikker, smykker og lign.

Glæd dig til hver dag at kunne åbne op for en ny lille pose med spændende og nye smage. Det er skønt at starte dagen med at nyde kvalitetsvingummi og hver dag med en ny smag. Wally & Whiz har med deres gourmetvingummi ønsket at skabe en vare af en højere standard. Deres vingummi er derfor vegansk og fri for både gelatine, gluten og laktose, og der er heller ikke brugt kunstige smage eller farvestoffer.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Julekugle

    kr. 75,00
  • Adding to cart