Bolsjer i glas

, ,

150 g

Brand: Vestjyske Delikatesser

kr. 40,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Bolsjer i glas

Bolsjer i glas er perfekte til en hyggelig aften, hvor der godt må komme lidt sødt på bordet. Bolsjerne bliver fremstillet hos Vestjyske Delikatesser, som holder til lidt uden for Holstebro. Det er en lille familiebaseret virksomhed, og den har til huse på familiens nedlagte ejendom. Det er her i de gamle bygninger, at de har indrettet sig, og hvor de frembringer varer af høj kvalitet.

Vi forhandler bl.a. deres Havtornbolsjer. Havtorn findes overalt her på vestkysten, og den er meget populær. Den er især kendt for sit høje indhold af C-vitamin men indeholder også både A-, B- og E-vitamin. Den indeholder desuden flere omega-fedtsyrer bl.a. omega 3. Havtornbolsjerne har en sød ydre og en midte med en creme af ægte havtorn. Ingredienserne er: sukker, glukosesirup, havtorn, citron-syre, naturlig aroma,farvestof. Bolsjet “Sol i vest” er et sukkerfrit bolsje. Her er ingredienserne: isomalt, citronsyre, naturlig aroma og plantefarve-ekstrakt gulerod, multi-vitamin-mix.

Hav et glas stående i køkkenet eller i bilen, eller brug bolsjerne som en gave. Det er en rigtig fin lille ting at have med til værtinden, -eller pak den i en gavekurv sammen med andre gode madvarer. Det er den perfekte gave til, når du skal på besøg hos familie og venner.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart

    Solbriller

    kr. 250,00
  • Adding to cart