Bluse sort/hvid

, , ,

Størrelse 2 (M-L) (denne er mest L)

100% genbrug

bredde: 57 cm

længde: 65 cm

Brand: Design Agger

DKK 550,00

Ikke på lager

Bluse sort/hvid

Bluse sort/hvid i en lækker blød kvalitet. Blusen er upcycled af en herreskjorte, og kraven er blevet erstattet af en fin blonde, som er med til at give et feminint touch. Blusen er designet og syet på vores egen systue i Thy, og materialet stammer fra en af de lokale genbrugsforretninger. Når du køber upcycled tøj hos Design Agger, er du derfor også med til at støtte velgørende formål. Det er oftest det, genbrugsbutikkerne giver deres overskud til, og det vil vi gerne være med til at støtte.

Design Agger er som slow fashion brand med til at give dig som kunde en mulighed for at købe tøj med god samvittighed. Vi ønsker med vores eget brand at skille os ud fra den etablerede og velkendte tøjindustri. Vi har stigende fokus på at bruge allerede eksisterende materialer, da der er en overflod af dem. Genbrugstekstil har desuden den klare fordel, at det er blevet vasket flere gange, hvorved kemikalier og overskydende farve er vasket ud af det.

Design Aggers mission er at skabe bæredygtigt tøj af god kvalitet og i et tidløst design. Den bevidste forbruger har her mulighed for at købe tøj, der har fokus på en ansvarlig udnyttelse af allerede eksisterende materialer. Vores styles er ofte over size og dækker over flere størrelser. Vi producerer ikke til lager, og størstedelen af det tøj, vi fremstiller, er helt unikke. Dette skyldes, at der som regel kun er stof nok til at sy en bluse af det pågældende genbrugstekstil.

Du kunne også være interesseret i...

  • Adding to cart