WOLF and the lot

Brandet ”WOLF and the lot” designes og sælges af Tordenvand. Denne produktion er en ”limited edition”, og en del af disse varer er nummererede.

NATUREN

Firmaet Tordenvand ligger mellem hav, fjord og søer, og kun et stenkast fra Nationalpark Thy. Her lå tidligere en frugtplantage og 3 store drivhuse, og grunden er så stor, at meget af naturen får lov bare at være natur. En frisk gåtur her giver ny inspiration, og det er jo altid dejligt at kunne gå ud og plukke sig et æble, – eller proppe sig med brombær!

Berith Fyhring

Autodidakt grafiker og kunsthåndværker

 

 

 

MADE IN DENMARK

SJÆLDNE VARER

Elm er efterhånden ved at være uddød i Danmark, og denne smukke træsort er derfor en efterspurgt vare. Her på Tordenvands grund har vi heldigvis stadig en del, som vi fortsat kan udnytte i produktionen.

Mila Fyhring

Praktikant

FRI FRAGT

Alle vores priser er inkl. ekspeditionsgebyr og fragt til private kunder i Danmark.

EN UNIK TASKE

Tordenvand designer og producerer personlige tasker, som er håndsyede på vores eget værksted i Thy, – også kendt som ‘Cold Hawaii’.

Alle taskerne er helt unikke, da der altid kun syes én af hver slags. Du møder derfor aldrig én med en taske magen til din. Hver taske bærer desuden på sin helt egen historie, og har måske tidligere levet som nederdel, jakke eller lign.

GENBRUG OG GOD KVALITET

Tordenvands tasker er fremstillet af genbrugstekstil. Da taskerne er i 2 lags stof, er de meget holdbare og tåler skarpe kanter fra fx kød- eller pålægsbakker, og selv med mange kilo i en indkøbstaske skærer de ikke i hånden.

Størstedelen af den tekstil, vi anvender i produktionen, stammer fra lokale genbrugsforretninger, hvor overskuddet går til forskellige velgørende formål. Med en indkøbstaske fra Tordenvand støtter du altså både et godt formål samt sparer miljøet for endnu en plastikpose.

 

TORDENVAND

Navnet Tordenvand stammer fra Nationalpark Thy. Tordenvandsbakker, som har inspireret til navnet, ligger i udkanten af klitplantagen i et område med både skov og åben klithede lige ud til Vesterhavet. Her er højt til himlen og et godt sted at blive tanket op med ny energi.

TRÆVARER

Vores værksted ligger på en grund, hvor der tidligere lå en plantage. Her var elmetræer plantet for at skærme blomster og frugttræer fra den barske vestenvind.

Elmetræerne er nu alle døde, og i takt med at vi har plantet tusindvis af nye træer, bliver elmen fældet og skåret op i planker. Efter at have tørret på værkstedet et par år, genopstår elmen som smukke, unikke træting til dit hus.

BÆREDYGTIGHED

Det er meget vigtigt for os, at vores produktion er bæredygtig. Vi bruger derfor kun energi fra alternative kilder som sol og vind, og en del af vores produkter er fremstillet af genbrugsmaterialer. Vi bestræber os på at efterlade et minimalt fodaftryk, da vores produkter bliver produceret i nærområdet eller på eget værksted.