BRAND

Design Agger er et selvstændigt brand, der repræsenterer gode værdier og kvalitet

Under dette brand producerer vi selv en del af de produkter, du finder her på webshoppen og i butikken.

DESIGN AGGER

I Design Aggers fysiske butik finder du up-coming designs, kunsthåndværk, T-shirts, plakater, malerier m.m., som er “Made in Denmark”.

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde varer, som er fremstillet i Danmark, og som ikke er mainstream-varer. Vi har desuden en del varer, som er helt unikke, eller som er fremstillet i et begrænset oplag og signeret og nummeret.

Berith Fyhring

Ejer

 

 

 

MADE IN DENMARK

UNIK

I Design Agger er vi altid på udkig efter varer, der er unikke, – dvs. ting, der er så specielle, at der kun er én af hver.

Vi har desuden en del varer i “limited editions”, og de er ofte signerede og nummerede.

Thy

- the place to be 🙂

FRAGT

Der er fri fragt ved køb for minimum kr. 500,-

Du kan også vælge at afhente dine varer i vores butik:

Design Agger, Vesterhavsvej 6, Agger, 7770 Vestervig

CUSTOM-MADE

Bluser, T-shirts og hættetrøjer, som vi  sælger i Design Agger, er alt sammen custommade.

Dvs. at vi syer og tilpasser tøjet til dig, og du har selv stor indflydelse på, hvordan dit nye tøj skal se ud.

Har du et ønske om at få syet dit tøj efter mål, eller har du brug for specielle tilretninger, så finder vi sammen en løsning på det.  Se eksempel her på valgmuligheder til fx T-shirts: Custommade

BÆREDYGTIGHED

I vores tekstil-produktion lægger vi stor vægt på at undgå spild. Større rester opsyr vi i huer, clutches og børnetøj; mindre rester gives til skoler m.m., mens fraklip recirkuleres.

Vores kollektioner designer og syer vi selv på vores systuer i Thy, og vi klipper selv hvert eneste stykke tøj for sig. Vores tekstprint på T-shirts bliver trykt i Holstebro, og noget af stoffet bliver tilmed strikket i Ikast.

Tordenvands indkøbstasker er fremstillet af genbrugstekstil, som hovedsageligt er købt i genbrugsbutikker, hvor overskuddet går til velgørende formål.

 

DE ÆR BAR SKJØNNER WE Æ HAW

TORDENVAND

På Tordenvands værksted lige uden for Nationalpark Thy arbejder vi med elmetræ fra vores egen grund.

Elmetræerne er nu alle døde, og i takt med at vi har plantet tusindvis af nye træer, bliver elmen fældet og skåret op i planker. Efter at have tørret på værkstedet et par år, genopstår elmen som smukke, unikke træting til dit hus. Se nogle af tingene under kategorien Elmetræ

Tordenvand står desuden bag de finurlige kort og plakater med tekster, der med et glimt i øjet og på thybomål omfavner den charme og det privilegie, det er at bo og leve i Thy.

Tordenvand ejes og drives af Berith Fyhring og har eksisteret siden 2012.

ÅBENT I BUTIKKEN

Vores fysiske butik finder du i det naturskønne Thy, – blandt surfere også kendt som “Cold Hawaii”. Vi holder til i Agger ganske få meter derfra, hvor du får sand og vand i skoene. Adressen er: Vesterhavsvej 6, Agger, 7770 Vestervig.

I højsæsonen er der åbent hver dag 10 – 17.

Resten af året har vi åbent onsdag og fredag 14 – 17, samt lørdag og søndag 11 – 14.