fbpx
was successfully added to your cart.

Både attitude og beskedenhed, sex appeal og enkelhed – denims tidløse udtryk passer til alle mennesker og enhver tøjstil. Materialet er langtidsholdbart og slidstærkt. Efter et liv som jeans, har denim stadig masser af levetid foran sig. Derfor vælger vi blå denim som grundlag for vores nye kimonoer.

Bæredygtighed er moderigtigt, også i modeverdenen. Under World Economic Forum i Davos opfordrede kronprinsesse Mary også til bæredygtig produktion af tøj. Alligevel er der stadig stor mangel på gennemsigtighed i tøjindustrien.

Hos os kommer bæredygtighed først i alt, hvad vi foretager os. Og da vi arbejder med hele værdikæden på vores systue i Agger, er gennemsigtigheden hos Design Agger lige så klar som den rene luft over Thy og Vesterhavet.

Vores historie

Genbrug er en anden vigtig del af vores brand, og vi viser det med vores ‘nye’ kimonoer. Vi laver dem af brugte og kasserede jeans, men også af andre tekstiler, der herved får nyt liv. Materialerne får vi hovedsageligt fra forskellige genbrugsbutikker.

Derefter klipper og skærer vi, sorterer, tilpasser og måler, og så søger vi med kærlighed og opmærksomhed design og farvenuancer, der passer godt sammen.

På den måde former alle de udklippede denimstykker en ny kimono. Hvert enkelt stykke har sin egen historie og samlet set bliver de til et nyt kapitel i vores historie. Da hver kimono er unik, giver vi dem også et navn.

Fortæl os din historie!

Du kan skrive din historie sammen med os. Fordi: for hver denim-kimono vi sælger, planter vi et træ. På den måde kan du også bidrage til at gøre vores planet lidt smukkere og grønnere. Vi er vilde med, at du fortæller os om dit kapitel i kimono-historien. Vi giver hver kimono navn efter kvinder, der har inspireret os. Du kan også være med til at give dit bud på hvad vores næste kimono skal hedde. Har du en bedstemor eller oldemor, som du synes vi skal opkalde vores kimono efter? Og hvordan har hun inspireret dig? Fortæl os din historie.

Author Berith Fyhring

More posts by Berith Fyhring

Join the discussion 2 Comments

 • Charlotte Røgen siger:

  Min kære afdøde farmor var for mig inspirende når vi gik en tur, dengang jeg var barn, var vejgrøften fuld af vilde blomster og dyr, og hun kunne fortælle mig navnet på både dyr, blomst og div andre grønne planter, samt fugle der dukkede op på vores tur, Esther hed min farmor, jeg kan takke hende for at naturen betyder meget for mig den dag i dag ❤

 • Berith Fyhring siger:

  Hej Charlotte
  Tak for at du ville dele din historie med os 🙂
  Vi vil gerne have lov til at bruge navnet Esther til en af vores kimonoer.
  Vh Christina

Leave a Reply

Bæredygtig produktion

Omdrejningspunktet for virksomheden Design Agger er bæredygtighed. I vores designs og produktion så vel som i vores øvrige aktiviteter i det tilstødende lokale “Sømrummet” bestræber vi os på at vise, at man:

– kan producere bæredygtigt kvalitetstøj i DK

– kan lave smarte styles med genbrugstekstil

– kan vælge en miljøvenlig tilgang til forbrug

– kan udvise omtanke for mennesker og miljø